Petra vavříková/ 22 září, 2020/ Aktuality

Ve středu 23. 9. začíná týden akcí Sokol spolu v pohybu, který je součástí Evropského týdne sportu s mottem #BeActive, což je iniciativa Evropské komise na podporu sportu a pohybové aktivity v celé Evropě.

Český olympijský výbor nabízí nyní všem členům ČOS možnost zapojit se do testování pohybových schopností a dovedností v souboru testů, který se nazývá Odznak všestrannosti a soutěžit i o zajímavé ceny (http://www.sazkaolympijskyviceboj.cz/verejny-odznak-vsestrannosti/soutez).

Odznak všestrannosti je dlouhodobá akce ČOV a také jedinečná možnost, jak porovnat své sportovní výkony napříč generacemi. Můžete změřit síly s členy rodiny, kolegy z práce, sousedy nebo třeba spolužáky, nebo sportovat jen sami pro sebe a sledovat, jak si vedete ve srovnání se známými osobnostmi. Disciplíny plní třeba mistr světa v krasobruslení Tomáš Verner či olympijští vítězové Roman Šebrle a David Svoboda. Lze si vybrat jen část disciplín nebo se pustit do všech.


V případě zájmu o testování je potřeba se zaregistrovat a přihlásit na:
http://www.sazkaolympijskyviceboj.cz/verejny-odznak-vsestrannosti
a zadat speciální kód: sokol2020. Tím se aktivuje varianta systému pro Sokol. Při přihlášení do systému je možné se také přihlásit do soutěže o hodinky a trika.

Neváhejte a zkuste otestovat své dovednosti 🙂